Palautumisvalmennus / Psyykkinen valmennus

4kk ja 6kk Palautumisvalmennukset

Saa itsestäsi ja elämästäsi enemmän irti oppimalla, mitä kehosi ja mielesi todella tarvitsevat palautuakseen. Hankkiudu eroon jatkuvasta kiireestä sekä suorittajan identiteetistä ja saa tilalle kyky rauhoittua ja nauttia hetkestä.

Kenelle?

- Sinulle, joka suoritat töissä, kotona sekä harrastuksissa ja haluaisit oppia hidastamaan ja rauhoittumaan
- Sinulle, jolla on aina kiire
- Sinulle, joka olet jatkuvasti väsynyt, eikä energia meinaa riittää edes kivoihin asioihin
- Sinulle, joka olet jatkuvasti stressaantunut
- Sinulle, joka et osaa elää hetkessä, vaan ajatuksesi ovat jatkuvasti tulevassa
- Sinulle, joka haluaisit liikkua ja treenata, mutta sinulla on jatkuvasti vaivoja, jotka haittaavat liikkumista

Valmennukseen kuuluu kuukausittain yksi 60min videotapaaminen ja tapaamisten välissä tehtäviä, sekä valmennusta sähköpostitse.

Valmennus on psyykkistä valmennusta, koska se on tarkoitettu suorittajille ja stressaajille, joiden ajatusmalleihin täytyy tehdä muutoksia, ennen kuin pysyviä muutoksia voi tapahtua käytännössä. 

Käymme läpi myös levon ja kuormituksen tasapainoa, sekä teemme tarvittavat muutokset ruokavalioon, jotta palautumiseen tarvittavat fysiologiset tarpeet täyttyvät. Usein suurin ongelma on kuitenkin jo lapsuudessa opituissa ajatusmalleissa, joiden vuoksi rentoutuminen ja lepääminen on haastavaa ja siksi kehon ylikuormitustila ja loppuunpalaminen lähestyvät uhkaavaa vauhtia, jos et ole niitä jo kokenut. Näitä ajatusmalleja voi onneksi muuttaa ja sitä me valmennuksessa myös teemme.

 

Hinta 120€/kk