Eroon suorittamisesta

- lempeä valmennus suorittajille

Elä enemmän, suorita vähemmän


Tämän tiedän olevan mahdollista sinulle:

 • Hitaampi ja stressittömämpi elämä
 • Vähemmän suorittamista ja enemmän elämästä nauttimista.
 • Kyky rauhoittua, ottaa rennosti ja elää hetkessä.
 • Vähemmän kritiikkiä ja enemmän lempeitä ja armollisia ajatuksia itseä kohtaan.
 • Parempaa itsetuntemusta ja sitä kautta helpompaa ja mukavampaa arkea sekä selkeämpää suuntaa tulevaisuudelle.

Sinun ei tarvitse suorittaa koko elämääsi


Kenelle tämä valmennus on?

Suorittajille, stressaajille, kiireisille, tulevaisuudessa eläjille. 
Heille, jotka eivät osaa sanoa "Ei".
Heille, jotka toivovat, että joskus tulisi aika huolehtia itsestään, eikä aina kaikesta ja kaikista muista.

 Sinulle, joka toivot:

 • stressittömämpää elämää
 • kykyä rauhoittua ja olla tekemättä mitään
 • aikaa itsellesi ja läheisillesi
 • oppivasi nauttimaan hetkestä
 • paremmin nukuttuja öitä
 • enemmän aikaa hyvinvoinnista huolehtimiseen

Minäkin luulin, ettei suorittamisesta olisi ollut mahdollista päästä eroon 

Tavoitteeni on saada muidenkin suorittajien ajatusmaailmassa tapahtumaan sama muutos kuin omassani. En uskonut sen olevan mahdollista, mutta olin väärässä ja nykyään elämäni on parempaa joka osa-alueella.

Pysähtyminen muutti kaiken

Nyt on helpompi olla sekä muiden että itseni kanssa. Osaan nauttia hetkistä ja ottaa rennosti sekä priorisoida aikaa asioille, jotka ovat oikeasti tärkeitä minulle, eivätkä vain asioita, joita yhteiskunta pitää tärkeänä.


Haluan auttaa sinua pysähtymään, pääsemään irti suorittamisesta ja nauttimaan elämästä 


Eroon suorittamisesta
-valmennus

Pysähdy itsesi äärelle erilaisten kirjoitustehtävien ja harjoitusten avulla

 • 4 kuukauden etävalmennus
 • Harjoitukset, joilla sukellat mielesi syövereihin lempeästi
 • Asiakasportaali, johon sinulla jää ikuisesti käyttöön harjoitukset ja kirjoitustehtävät
 • Sähköpostituki ja tehtävät valmennuspuheluiden välillä
 • Kuukausittaiset valmennuspuhelut


Näin se tapahtuu

Pysähtyminen

Ensin pysähdymme kuuntelemaan itseämme. Kuka olet? Mikä sinulle on tärkeää? Mihin suuntaan haluat elämääsi viedä? 

Tiedostaminen

Kysymysten ja kirjoitustehtävien avulla tulet tietoiseksi omista asenteistasi, ajatuksistasi ja käytöksestäsi  

Muutos

Lähdemme muuttamaan asenteitasi ja toimintaasi tehtävien avulla askel kerrallaan 


"Ei mulla ole nyt aikaa tähän" 

Mitä vähemmän sinulla on aikaa tähän, sitä suuremmalla syyllä sinun pitäisi aloittaa valmennus heti tänään. Muistatko edellisen kerran kun et ole ollut kiireinen? Jos et, niin uskotko että sellainen aika on vielä tulossa? Niin kauan kun toimimme samalla tavalla kuin olemme aina toimineet, mikään ei tule muuttumaan. Tämä valmennus on juuri se, mitä tarvitset oppiaksesi toimimaan toisin, eikä sille tule koskaan olemaan aikaa, ellet itse päätä sille aikaa ottaa. Tällä valmennuksella ei ole tarkoitus aiheuttaa sinulle lisää stressiä, vaan päin vastoin. Etenemme täysin sinun tahdissasi, sellaisilla tehtävämäärillä, jotka tuntuvat sinulle sopivilta!

"En mä voi panostaa itseeni" 

Itseensä panostaminen on tehokkain tapa panostaa muihin. Oletko koskaan huomannut eroa siinä, miten käyttäydyt ja puhut muille silloin, kun olet kiireinen ja stressaantunut ja miten silloin, kun olet hyvinvoiva, iloinen ja rentoutunut? Mitä enemmän panostat itseesi, sitä paremmin pystyt auttaa myös muita. Omalla kohdallani itsetuntemuksen lisääntyminen ja suorittamisen vähentyminen on parantanut läheisiä ihmissuhteitani aivan uskomattomalla tavalla ja tiedän, että minusta on ihmisille ympärilläni paljon entistä enemmän apua ja iloa. 

"Ei neljässä kuukaudessa voi päästä eroon suorittamisesta" 

Ei niin. Siihen saattaa mennä aikaa kuukausista jopa vuosiin, mutta valmennus toimii hyvänä ponnahduslautana tuolle prosessille ja halutessaan valmennusta voi myös jatkaa tuon kolmen kuukauden jälkeen. 


Asiakaspalautteita

"Valmennuksen toteuttamistapa oli minulle mieleinen. Tapasimme kuukausittain joko livenä tai zoomissa. Lisäksi Katja laittoi minulle pohdittavia asioita joko sähköpostiin tai Notioniin. Tykkään pohtia ja kirjoittaa asioita rauhassa, sain tehdä tehtävät omassa aikataulussani valmiiksi. Valmennuksessa pidin erityisesti niistä ahaa-elämyksistä, mitä koin tehtävien ja Katjan kanssa käytyjen keskustelujen myötä.

 Katja on ❤️! Sain Katjalta niin paljon eväitä omaan jaksamiseeni. Valmentajana Katja on kannustava ja positiivinen. Hän osaa napata juuri ne tärkeimmät asiat, joihin kannattaa panostaa."

"Yksi valtavan iso asia mitä opin on se, miten pystyn olla itselleni armollisempi ja sitä myöden jaksamaan hektistä arkea paremmin. Valmennuksen myötä opin myös pitämään tiukemmin kiinni omista rajoistani, joka on myös tärkeää jaksamisen kannalta. Valmennuksesta sain rohkeutta ja kannustusta, miten jatkaa elämässä eteenpäin. Selkeiden tavoitteiden asettaminen helpottaa tulevan suunnittelua."

"Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka tyytyväinen olen, että hakeuduin psyykkiseen valmennukseen. Olen paljon tasapainoisempi nyt, kuin silloin kun aloitettiin. Onneksi sun kalenterista löytyi mulle aikaa! Kyllä oon kiitollinen ollut siitä, että sain silloin aikoinaan aikaiseksi laittaa sulle viestiä. "

"Minulle Katjan lempeydellä luotsaama psyykkinen valmennus antoi; tasapainoa, hyvää mieltä, itsetuntemusta, liikunnan iloa, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kiitos Katja, kun autoit minua löytämään itseni. ♥️
Ikikiitollinen kaikista neuvoista, ohjeista ja ymmärryksestä.♥️
100% suositus!"

"Valmennus, josta oli enemmän apua kuin olisin osannut edes kuvitella. Kysymyksien ja tehtävien avulla löysin itsestäni paljon uusia puolia sekä piirteitä ja opin hyväksymään myös ne huonommat ominaisuudet itsessäni. Tämän valmennuksen avulla pysähdyin oikeasti miettimään itseäni ja omaa hyvinvointiani. Valmentaja erittäin ammattitaitoinen, tsemppaava ja ihana tyyppi."


Enemmän rauhaa, lempeyttä, aikaa, pienistä asioista nauttimista, parempaa itsetuntemusta, omannäköisempi arki ja selkeämpi suunta elämälle