Beyond Busy

- lempeä valmennus suorittajille

Elä enemmän, suorita vähemmän


Valmennus sinulle, joka olet kyllästynyt olemaan jatkuvasti kiireinen, stressaantunut, väsynyt ja kaikkea kaikille muille paitsi itsellesi.

Tämä on valmennus, jossa opetellaan hellittämään suorittamisesta ja liiallisesta vaativuudesta itseään kohtaan. Opetellaan hidastamaan ja rauhoittumaan ilman huonoa omaatuntoa, ja pienin lempein askelin astutaan pois kiireen, stressin sekä selviytymisen oravanpyörästä.

Mikäli koet, että nyt on sinun aikasi vihdoin opetella laittamaan itsesi ja oma hyvinvointisi edelle, niin tämä valmennus on sinulle.


Mitkä asiat asiakkaideni elämässä ovat muuttuneet valmennuksen myötä?

 • Murehtiminen ja stressaaminen on vähentynyt
 • Oppinut sanomaan ei, vetämään rajoja, pitämään omia puolia ja avaamaan suunsa tilanteissa, joissa ei ennen sitä ole tehnyt
 • Oppinut ottamaan omaa aikaa muilta anteeksi pyytelemättä
 • Oppinut ymmärtämään itseään paremmin ja myös hyväksymään itsessään asioita, joista ei ole pitänyt
 • Löytänyt keinoja ahdistuksen lievittämiseen
 • Oppinut nauttimaan lepohetkistä, potematta niistä huonoa omaatuntoa
 • Löytänyt jälleen yhteyden itseensä
 • Yrittäjänä alkanut panostaa työn suunnitteluun ja säästänyt sillä enemmän aikaa itselleen
 • Oppinut rauhoittamaan tahtiaan, kun alkaa käydä ylikierroksilla
 • Ymmärtänyt, että itsensä voi laittaa tärkeysjärjestyksessä ykköseksi, eikä se ole keneltäkään muulta pois
 • Saanut selkeyttä sille, mitä elämältään haluaa ja rohkeutta ottaa askeleita siihen suuntaan
 • Saanut arkeen lisää aikaa ja energiaa omille harrastuksille
 • Oppinut suhtautumaan itseensä armollisemmin ja lempeämmin
 • Tiedostanut monia tilanteita, joissa huomaamattaan esimerkiksi oman hyvinvointinsa kustannuksella miellyttää muita, painaa itseään alas tai asettaa itselleen järjettömiä sääntöjä ja alkanut tietoisesti muuttaa käytöstään

Olin itse armoton suorittaja

Enkä uskonut hetkeäkään, että sitä asennetta olisi mahdollista muuttaa. Pakkopysähtymisen, oikeiden ihmisten kanssa keskustelujen sekä omaan mieleeni tutustumisen myötä lopulta kuitenkin onnistuin päästämään irti jatkuvasta tarpeestani suorittaa ja sen jälkeen olen koko ajan helpommin ja helpommin pystynyt pysähtyä nauttimaan hetkistä olematta ajatuksissani jo jossain tulevaisuudessa ja seuraavissa tavoitteissa.

Tuon muutoksen jälkeen minun on ollut helpompi olla sekä muiden että itseni kanssa. Osaan ottaa rennosti ilman huonoa omaatuntoa ja priorisoida aikaa asioille, jotka ovat minulle oikeasti tärkeitä, enkä vain niille, joita yhteiskunta pitää tärkeänä.

Haluan opettaa keinoja hidastaa ja rauhoittua juuri heille, joista se tuntuu kaikkein vaikeimmalta, sillä siitä itselläni on kokemusta ja tiedän keinot, jotka toimivat myös mahdottomalta tuntuvissa tilanteissa.

Jos sinua ahdistaa pelkkä ajatuskin rentoutusharjoituksista, meditoinnista ja hidastamisesta, niin tämän valmennuksen avulla löydät itsellesi sopivat rauhoittumiskeinot, jotka eivät ahdista. Etenemme juuri niin hitaasti tai nopeasti kuin olet valmis etenemään ja etsimme yhdessä jokaisen asiakkaan kanssa hänelle henkilökohtaisesti toimivat keinot, jotka saattavat olla kaukana perinteisistä rentoutusmenetelmistä.


Mistä merkeistä voit huomata, että olet tällaisen muutoksen tarpeessa?

 • Univaikeudet
 • Lyhyt pinna / ärsyyntyneisyys
 • Selittämätön ahdistus
 • Jatkuva väsymys
 • Niin kova kiire, ettei arkeen mahdu sinulle tärkeitä ja kiinnostavia asioita
 • Annat ihan kaikkeen itsestäsi 100% ja se uuvuttaa sinut
 • Olet jatkuvasti stressaantunut
 • Leposyke on korkea
 • Unohtelet asioita tavallista enemmän
 • Vaadit itseltäsi liikoja
 • Olet käynyt läpi uupumuksen ja pelkäät ajatuvasi takaisin samaan suuntaan
 • Laitat aina muut itsesi edelle

Beyond Busy
-valmennus käytännössä

 • 4 kuukauden etävalmennus
 • 60min etätapaaminen kerran kuukaudessa
 • Tapaamisten välissä tehtävät, joiden avulla pääset tutustumaan itseesi paremmin ja kyseenalaistamaan ajatus- ja toimintamallejasi
 • Asiakasportaali, johon sinulle jää ikuisesti käyttöösi harjoitukset ja kirjoitustehtävät
 • Valmennuksen laajuudesta riippuen myös viikottainen tuki, ja ajatustenvaihtoa viestitse


Näin se tapahtuu

Pysähtyminen

Ensin pysähdymme kuuntelemaan itseämme. Kuka olet? Mikä sinulle on tärkeää? Mihin suuntaan haluat elämääsi viedä? 

Tiedostaminen

Kysymysten ja kirjoitustehtävien avulla tulet tietoiseksi omista asenteistasi, ajatuksistasi ja käytöksestäsi  

Muutos

Lähdemme muuttamaan asenteitasi ja toimintaasi tehtävien avulla askel kerrallaan 


"Ei mulla ole nyt aikaa tähän" 

Mitä vähemmän sinulla on aikaa tähän, sitä suuremmalla syyllä sinun pitäisi aloittaa valmennus heti tänään. Muistatko edellisen kerran kun et ole ollut kiireinen? Jos et, niin uskotko että sellainen aika on vielä tulossa? Niin kauan kun toimimme samalla tavalla kuin olemme aina toimineet, mikään ei tule muuttumaan. Tämä valmennus on juuri se, mitä tarvitset oppiaksesi toimimaan toisin, eikä sille tule koskaan olemaan aikaa, ellet itse päätä sille aikaa ottaa. Tällä valmennuksella ei ole tarkoitus aiheuttaa sinulle lisää stressiä, vaan päin vastoin. Etenemme täysin sinun tahdissasi, sellaisilla tehtävämäärillä, jotka tuntuvat sinulle sopivilta!

"En mä voi panostaa itseeni" 

Itseensä panostaminen on tehokkain tapa panostaa muihin. Oletko koskaan huomannut eroa siinä, miten käyttäydyt ja puhut muille silloin, kun olet kiireinen ja stressaantunut ja miten silloin, kun olet hyvinvoiva, iloinen ja rentoutunut? Mitä enemmän panostat itseesi, sitä paremmin pystyt auttaa myös muita. Omalla kohdallani itsetuntemuksen lisääntyminen ja suorittamisen vähentyminen on parantanut läheisiä ihmissuhteitani aivan uskomattomalla tavalla ja tiedän, että minusta on ihmisille ympärilläni paljon entistä enemmän apua ja iloa. 

"Ei neljässä kuukaudessa voi päästä eroon suorittamisesta" 

Ei niin. Siihen saattaa mennä aikaa kuukausista jopa vuosiin, mutta valmennus toimii hyvänä ponnahduslautana tuolle prosessille ja halutessaan valmennusta voi myös jatkaa tuon kolmen kuukauden jälkeen. 


Asiakaspalautteita

"Näinkin lyhyessä ajassa voit oppia älyttömästi itsestäsi. Voit oppia kyseenalaistamaan omia vuosien aikana opittuja käyttäytymismalleja ja ymmärtämään, että niistä voi päästää irti ja opetella toimimaan toisin. Kierteen "sitten kun" tai "tämä on vain vaihe" elämästä voi oikeastikkin saada katkeemaan. Omaan elämään voi todellakin itse vaikuttaa mitä se pitää sisällään kun ensin kirkastaa omat arvonsa ja ymmärtää mikä oikeastaan tekeekään minut aidosti onnelliseksi. Näissä asioissa Katja auttaa ja tukee. Näitä asioita ei pysähdy yksikseen miettimään. 

Katja on valmentajana ihanan aito ja lempeä, kuitenkin myös sopivalla tavalla sanoo asiat suoraan ja uskaltaa kyseenalaistaa. Näistä syistä Katjaan on helppo luottaa. Kiitos Katja kun olit tukena todella tiukoissa paikoissa valmennuksen aikana. Uskalsin tehdä isoja ja tärkeitä asioita sun neuvojen perusteella ja sun kannustamana. ♥️ Niistä seurasi vain hyvää mun elämään. ♥️"
"Usein arjessa ei ole tarpeeksi aikaa pohtia omia ajatusmalleja sekä toimintatapoja, sitä vain ajalehtii omilla tutuilla tavoillaan kummempia miettimättä. Itselleni tämä valmennus antoi mahdollisuuden kriittisestiä pohtia omaa elämää, ja Katjan huikeat tehtävät sekä läsnäolo auttoivat tekemään mielettömiä oivalluksia. Näiden oivallusten innoittamana olen saanut elämääni pieniä ja isoja muutoksia, jotka varmasti johdattavat sitä omaa unelmaelämää kohti. 

Katja on valmentajana ihanan rauhallinen sekä lämmin. Tuntuu, että säännöllisissä puheluissa sain rauhassa miettiä ja tehdä uusia oivalluksia, eikä missään kohtaa tullut epämukavaa oloa, koska Katjalle oli niin helppo puhua. Kiitos!❤️"

"Valmennuksen toteuttamistapa oli minulle mieleinen. Tapasimme kuukausittain joko livenä tai zoomissa. Lisäksi Katja laittoi minulle pohdittavia asioita joko sähköpostiin tai Notioniin. Tykkään pohtia ja kirjoittaa asioita rauhassa, sain tehdä tehtävät omassa aikataulussani valmiiksi. Valmennuksessa pidin erityisesti niistä ahaa-elämyksistä, mitä koin tehtävien ja Katjan kanssa käytyjen keskustelujen myötä.

 Katja on ❤️! Sain Katjalta niin paljon eväitä omaan jaksamiseeni. Valmentajana Katja on kannustava ja positiivinen. Hän osaa napata juuri ne tärkeimmät asiat, joihin kannattaa panostaa."

"Yksi valtavan iso asia mitä opin on se, miten pystyn olla itselleni armollisempi ja sitä myöden jaksamaan hektistä arkea paremmin. Valmennuksen myötä opin myös pitämään tiukemmin kiinni omista rajoistani, joka on myös tärkeää jaksamisen kannalta. Valmennuksesta sain rohkeutta ja kannustusta, miten jatkaa elämässä eteenpäin. Selkeiden tavoitteiden asettaminen helpottaa tulevan suunnittelua."

"Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka tyytyväinen olen, että hakeuduin psyykkiseen valmennukseen. Olen paljon tasapainoisempi nyt, kuin silloin kun aloitettiin. Onneksi sun kalenterista löytyi mulle aikaa! Kyllä oon kiitollinen ollut siitä, että sain silloin aikoinaan aikaiseksi laittaa sulle viestiä. "

"Oot ollut ihan huippu. Tehtävien ja puheluiden avulla oon tehnyt isoja oivalluksia omista tavoistani sekä luonteenpiirteistäni. Oot osannut kannustaa onnistumisen hetkissä ja luonut uskoa, että pienten muutosten avulla tehdään isoja muutoksia. Oon oppinut myös kyseenalaistamaan omia ajattelumallejani, kiitos sinun." 

"Minulle Katjan lempeydellä luotsaama psyykkinen valmennus antoi; tasapainoa, hyvää mieltä, itsetuntemusta, liikunnan iloa, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kiitos Katja, kun autoit minua löytämään itseni. ♥️
Ikikiitollinen kaikista neuvoista, ohjeista ja ymmärryksestä.♥️
100% suositus!"

"Valmennus, josta oli enemmän apua kuin olisin osannut edes kuvitella. Kysymyksien ja tehtävien avulla löysin itsestäni paljon uusia puolia sekä piirteitä ja opin hyväksymään myös ne huonommat ominaisuudet itsessäni. Tämän valmennuksen avulla pysähdyin oikeasti miettimään itseäni ja omaa hyvinvointiani. Valmentaja erittäin ammattitaitoinen, tsemppaava ja ihana tyyppi."


Enemmän rauhaa, lempeyttä, aikaa, pienistä asioista nauttimista, parempaa itsetuntemusta, itselle sopivampi arki ja selkeämpi suunta