Seikkailu omiin ajatuksiin

- valmennus parempaan itsetuntemukseen

Opi ymmärtämään itseäsi


Mitä hyötyä on siitä, että opit tuntemaan itsesi paremmin:

 • Itsetuntemus on pohja kaikille psyykkisille taidoille ja henkiselle kasvulle
 • Omien heikkouksien sekä vahvuuksien tiedostaminen ja kehittäminen helpottaa itsensä hyväksymistä ja arvostamista heikkouksineen
 • Parempi itsetuntemus lisää itsevarmuutta
 • Omien arvojen tiedostaminen helpottaa ajankäyttöä ja priorisointia arjessa
 • Itseensä tutustuminen selkeyttää tulevaisuuden suuntaa
 • Itsensä syvempi ymmärtäminen mahdollistaa helpomman ja mukavamman arjen

Lopeta sinne tänne säntäily ja selvitä, kuka olet ja mitä oikeasti haluat


Kenelle tämä valmennus on?

 Sinulle, joka:

 • Haluat tuntea itsesi paremmin
 • Haluat oppia ymmärtämään itseäsi
 • Haluat kehittää itseäsi
 • Haluat kohdella itseäsi (ja muita) paremmin
 • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi
 • Kaipaat selkeyttä ja suuntaa elämälle
 • Tarvitset apua jonkin tavoitteen tai unelman saavuttamiseen
 • Olet yksinkertaisesti vain utelias elämän mahdollisuuksista ja ihmismielestä

Itsetuntemuksen tärkeyttä ei voi liikaa korostaa, eikä siinä tule milloinkaan valmiiksi, koska me muutumme jatkuvasti. 

Tämä valmennus sopii siis ihan jokaiselle, joka on utelias oppimaan, mitä kaikkea upeaa itsestä löytyy, valmis kehittämään itseään ja lähtemään kohti unelmiaan.

Seikkailu omiin ajatuksiin
-valmennus

Pysähdy itsesi äärelle erilaisten kirjoitustehtävien avulla

 • 3 kuukauden etävalmennus
 • Kirjoitustehtävät ja keskustelut, joiden avulla sukellat mielesi syövereihin lempeästi
 • Asiakasportaali, johon kysymykset ja vastaukset jäävät sinulle talteen

Tämä sinulle selviää:

Mistä sinut on tehty?

Mistä olet tullut ja mitkä asiat ovat muokanneet sinusta sellaisen kuin olet? Mikä on tarinasi? Miten menneisyytesi vaikuttaa tähän hetkeen?

Kuka sinä olet?

Kuka sinä olet kaikkien titteleiden takana? Mikä on identiteettisi? Mikä sinulle on elämässä tärkeintä? Mitkä ovat vahvuutesi ja mitä asioita itsessäsi haluat kehittää?

Minne olet menossa?

Haaveet, unelmat, tavoitteet. Minne olet menossa ja miksi? Millaiseksi ihmiseksi haluat kasvaa? Millä ajatuksilla ja asenteilla hidastat omaa etenemistäsi?


Asiakaspalautteita

"Osallistuin kesällä Seikkailu omiin ajatuksiin -valmennukseen. Lähtiessäni mukaan en oikein tiennyt edes mitä valmennukselta odotan, aihepiiri vain houkutti mukaan. Valmennukseen kuului netin yli toteutetut tapaamiset sekä erilaisia tehtäviä liittyen mm. omiin arvoihin, heikkouksiin ja vahvuuksiin. Tehtävät olivat hyvin herättäviä ja niitä käytiin yhdessä Katjan kanssa läpi. Tapaamiset olivat sopivin väliajoin, että asioita ehti tuumailla siinä välissä. Erityisesti pidin Katjasta ♥️ ja hänen tyylistään keskustella asioista. Katja todella kuuntelee ja kuulee mitä toinen sanoo ja omalla ihanalla lempeällä ottellaan sopivasti ravistelee omia luutuneita ajatusmalleja. Hän saa avattua silmät näkemään hyvät puolet itsessä ja myös sille, mikä kaikki voikaan olla mahdollista. Erityisesti Katjan tapa kuunnella, kysyä ja kyseenalaistaa, heittää uudenlaisia näkemyksiä, ei mitään kirjaviisauksia, omalla lempeällä ja positiivisella tyylillään jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen."

"Valmennuksen avulla opin tuntemaan itseäni paremmin, omat arvot kirkastuivat ihan uudella tavalla. Arvojeni kautta myös ymmärsin miksi joidenkin ihmisten kanssa ei vaan suju ja miksi tietyt asiat elämässä tuntuvat itselle kovin vieraalle ja jopa vastenmieliselle. Valmennus avasi myös silmiä uusille mahdollisuuksille. Ymmärsin että olen itse asettanut tietyt asiat "ei ole mahdollista minulle" -kategoriaan, vaikka se ei täysin pidä paikkaansa. Pienin askelin kohti unelmia on mahdollista edetä. Sain lisää itsetuntoa ja rohkeutta edetä kohti unelmia. Opin myös näkemään kuinka mahdottoman paljon elämässäni on juuri nyt hyvin!"

"Katja on ainutlaatuinen ja suosittelen ehdottomasti jokaiselle tätä valmennusta! Tapaamisten jälkeen olo oli aina rauhallinen, voimaantunut ja innostunut!"

"Valmennus, josta oli enemmän apua kuin olisin osannut edes kuvitella. Kysymyksien ja tehtävien avulla löysin itsestäni paljon uusia puolia sekä piirteitä ja opin hyväksymään myös ne huonommat ominaisuudet itsessäni. Tämän valmennuksen avulla pysähdyin oikeasti miettimään itseäni ja omaa hyvinvointiani. Valmentaja erittäin ammattitaitoinen, tsemppaava ja ihana tyyppi."

"Minulle Katjan lempeydellä luotsaama psyykkinen valmennus antoi; tasapainoa, hyvää mieltä, itsetuntemusta, liikunnan iloa, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kiitos Katja, kun autoit minua löytämään itseni. ♥️
Ikikiitollinen kaikista neuvoista, ohjeista ja ymmärryksestä.♥️
100% suositus!"


Oivalluksia, itsevarmuutta, inspiraatiota, henkistä kasvua ja unelmia.