Pieni hengähdyshetki suorittajille 

11.06.2023

Ohjattu rentoutus/meditaatio kuormittuneille suorittajille.

Sillä, miten päiväsi aloitat, pystyt vaikuttamaan siihen, miten se tulee myös jatkumaan.

Jos olet pää kolmantena jalkana paikasta toiseen juokseva suorittaja, sinun olisi hyvä aloittaa päivä jollain rauhoittavalla, eikä sännätä saman tien sängystä hoitelemaan kiireisiä asioita.

Jos päivän aloittaa kiireessä, niin tunteesta on hankala päästä eroon myöhemminkään päivän aikana. Jos sen sijaan aloitat päivän rauhoittamalla hermostosi, on sinun huomattavasti helpompi pitää mieli rauhallisena myös myöhemmin päivällä jopa kiireen keskellä.

Tein siihen tarkoitukseen hyvin lyhyen (2min) ohjatun hengähdyshetken, joka on suunniteltu nimenomaan aamun aloitukseen, mutta voit hyödyntää sitä myös myöhemmin päivän aikana, jos tunnet käyväsi ylikierroksilla ja kaipaat rauhoittumishetkeä, joka ei vie liikaa aikaa.

Tämä pieni hengähdyshetki/minimeditaatio sopii mm. näihin tarkoituksiin:

  • Käyt päivisin usein ylikierroksilla ja kaipaat keinoja laskea kierroksia
  • Tahtoisit opetella rentoutumaan/rauhoittumaan/meditoimaan, mutta et tiedä mistä lähtisit liikkeelle
  • Sinusta tuntuu, ettei sinulla ole rentoutus-/meditaatiohetkille aikaa
  • Keskittymisesi herpaantuu ohjattujen rentoutusharjoituksien/meditaatioiden aikana viimeistään hankalilta tuntuvien mielikuvamatkojen kohdalla

Täytä alla oleva lomake ja lataa ilmainen pieni hengähdyshetki vaikkapa puhelimeesi, josta se on helppo laittaa aamulla ensimmäisenä soimaan!

Liityt samalla viikkokirjeeni tilaajaksi, jolloin saat sähköpostiisi tarinoita, pohdintoja ja vinkkejä liittyen pääasiassa siihen, kuinka pyristellä eroon liiallisesta suorittamisesta ja miellyttämisestä. Voit poistua postituslistalta milloin tahansa vain yhdellä klikkauksella


Mikäli et tarvitse hengähdyshetkeä/meditaatiota tähän tarpeeseen, vaan johonkin muunlaiseen tilanteeseen, mutta et ole löytänyt itsellesi sopivaa, niin minulta voit tilata myös Oman pienen hengähdyshetken, eli personoidun rentoutusharjoituksen/meditaation!

Juttelen ennen äänitteen tekoa kanssasi siitä, millaisen ja mihin tarpeeseen sen haluat ja teen äänitteen 100% sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi 😊

Oman pienen hengähdyshetken voit ostaa myös lahjaksi 🤍

Ostoksille pääset täältä!


Lisää kuormittuneille suorittajille suunnattuja vinkkejä antaa psyykkinen valmentaja ja palautumisvalmentaja @valmentajakatjakukko instagramissa!