Pienet hengähdyshetket (rentoutusharjoitukset)

23.07.2023

Suorittajille suunnattuja rauhoittavia äänitteitä ja rentoutusharjoituksia eri tilanteisiin.

Kun mieli on stressaantunut, ahdistunut tai käy ylikierroksilla, voi sen rauhoittaminen tuntua joskus ylitsepääsemättömältä. Silloin usein helpoin ja nopein tapa lievittää stressiä ja rauhoittaa mieltä on ohjatut rentoutusharjoitukset ja meditaatiot. 

Netin loputtomasta tarjonnasta voi joskus olla vaikea löytää juuri itselleen ja omaan tilanteeseen sopivaa harjoitusta ja siihen ongelmaan löydät ratkaisun täältä. Voit tilata itsellesi 100% sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan tehdyn pienen hengähdyshetken, eli ohjatun harjoitteen/meditaation.

Teksin lopusta pääset lataamaan itsellesi myös ilmaisia pieniä hengähdyshetkiä, jotka olen äänittänyt eri tilantesiin;

- Rauhoittava aamun aloitus suorittajille (2min)

- Rauhoittava äänite, kun mieli ja keho käyvät ylikierroksilla (7min)


Harjoitukset ovat erityisesti heille, joille rentoutusharjoituksiin ja meditaatioihin keskittyminen tuntuu hankalalta. Ne ovat lyhyitä, selkeitä, eikä niissä ole vaikeita tai monimutkaisia mielikuvia ja mielikuvamatkoja.

Pyrin aina siihen, että äänitteet olisivat aloittelevillekin rentoutujille helppoa kuunneltavaa ja seurattavaa.

Jos ääneni ei ärsytä ja haluaisit just sun haasteisiin, sun äänimaailmalla, sun tahdilla ja sun toiveilla toteutetun äänitteen/meditaation tiettyyn hetkeen, niin käy ostamassa sellainen itsellesi täältä.


Täytä yhteystietosi alle, niin pääset lataamaan hengähdyshetket itsellesi:

Liityt samalla viikkokirjeeni tilaajaksi, jolloin saat sähköpostiisi tarinoita, pohdintoja ja vinkkejä liittyen pääasiassa siihen, kuinka pyristellä eroon liiallisesta suorittamisesta ja miellyttämisestä. Voit poistua postituslistalta milloin tahansa vain yhdellä klikkauksella

Lisää kuormittuneille suorittajille suunnattuja vinkkejä antaa psyykkinen valmentaja ja palautumisvalmentaja @valmentajakatjakukko instagramissa!