Pienet hengähdyshetket (rentoutusharjoitukset)

23.07.2023

Suorittajille suunnattuja rauhoittavia äänitteitä ja rentoutusharjoituksia eri tilanteisiin.

Kun mieli on stressaantunut, ahdistunut tai käy ylikierroksilla, voi sen rauhoittaminen tuntua joskus ylitsepääsemättömältä. Silloin usein helpoin ja nopein tapa lievittää stressiä ja rauhoittaa mieltä on ohjatut rentoutusharjoitukset ja meditaatiot. 

Netin loputtomasta tarjonnasta voi joskus olla vaikea löytää juuri itselleen ja omaan tilanteeseen sopivaa harjoitusta ja siihen ongelmaan löydät ratkaisun täältä. Voit tilata itsellesi 100% sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan tehdyn pienen hengähdyshetken, eli ohjatun harjoitteen/meditaation.

Teksin lopusta pääset lataamaan itsellesi myös ilmaisia pieniä hengähdyshetkiä, jotka olen äänittänyt eri tilantesiin;

- Rauhoittava aamun aloitus suorittajille (2min)

- Rauhoittava äänite, kun mieli ja keho käyvät ylikierroksilla (6min)


Harjoitukset ovat erityisesti heille, joille rentoutusharjoituksiin ja meditaatioihin keskittyminen tuntuu hankalalta. Ne ovat lyhyitä, selkeitä, eikä niissä ole vaikeita tai monimutkaisia mielikuvia ja mielikuvamatkoja.

Pyrin aina siihen, että äänitteet olisivat aloittelevillekin rentoutujille helppoa kuunneltavaa ja seurattavaa.

Jos ääneni ei ärsytä ja haluaisit just sun haasteisiin, sun äänimaailmalla, sun tahdilla ja sun toiveilla toteutetun äänitteen/meditaation tiettyyn hetkeen, niin käy ostamassa sellainen itsellesi täältä.

Joskus voi olla vaikea löytää harjoitusta/meditaatiota, joka sopisi juuri sinun tilanteeseen, jossa ohjaaja sanoisi juuri ne sanat, jotka toimivat sinulle, tahti ei olisi liian hidas tai nopea ja taustamusiikki/äänet miellyttäisivät, eivätkä mielikuvaharjoitukset tuntuisi liian pitkiltä tai monimutkaisilta.

Tämän kaiken selvitämme yhdessä, kun juttelemme ennen äänitteen tekoa ja siinä juttelun lomassa saat varmasti muitakin psyykkisen valmentajan apuja ja vinkkejä tilanteeseesi. :)

Olen tehnyt asiakkailleni äänitteitä mm. seuraaviin tilanteisiin:

- Mielen rauhoittamiseen

- Helpotusta ahdistukseen

- Helpotusta yliajatteluun

- Läsnäoloharjoitus

- Lenkkimeditaatio

- Harjoite itsensä hyväksymiseen


Täytä yhteystietosi alle, niin pääset lataamaan hengähdyshetket itsellesi:

Lisää kuormittuneille suorittajille suunnattuja vinkkejä antaa psyykkinen valmentaja ja palautumisvalmentaja @valmentajakatjakukko instagramissa!