Pienet hengähdyshetket

7min rauhoittava äänite, kun mieli ja keho käyvät ylikierroksilla:

2min rauhoittava aamun aloitus suorittajille:


Jos sun on ollut hankala löytää:

  • omaa luottomeditaatiota
  • toimivaa rentoutusharjotusta
  • äänitettä, joka sopis just siihen sun haastavaan tilanteeseen

niin jatkapa lukemista!


Oma pieni hengähdyshetki on palvelu, johon kuuluu 45 minuutin valmennuspuhelu palautumis- ja psyykkisen valmentajan kanssa sekä puhelussa nousseiden haasteiden ja toiveiden pohjalta äänitetty ohjattu hengähdyshetki, joka voi olla kierroksilla käyvän kehon ja mielen rauhoittamista, ahdistuksen helpottamista, yliajattelun hiljentämistä tai vaikkapa stressin hillitsemistä.

Miksi?

Oma pieni hengähdyshetki on mielen hyvinvointia parantava valinta kuormittuneelle tai stressaantuneelle henkilöllenimittäin jo pelkän valmennuspuhelun avulla saat käyttöösi keinot, joilla onnistut vähentämään arjen kuormaa. 


Arjen kiireiden lisäksi meitä kuormittaa usein myös oma mieli, joka saattaa olla taipuvainen stressiin, murehtimiseen, yliajatteluun tai perfektionismiin, eikä välttämättä anna lupaa rauhoittua edes silloin kun sille olisi aikaa.


Näiden mielen oikkujen murtamiseen tarvitaan pitkäjänteisempää työtä ja siihen tällainen ohjattu harjoite toimii loistavana työkaluna.

Puhelun aikana kaivelemme, mikä ajatus siellä mielen perukoilla pitää sut jatkuvasti kiireisenä, stressaantuneena tai uupuneena ja äänite tulee olemaan taskussa kulkeva työkalu juuri niiden haasteiden ylittämiseen.


Oma pieni hengähdyshetki on edullinen sijoitus mielen hyvinvointiin ❤️


Mistä muista syistä valita henkilökohtainen rentoutusharjoitus / meditaatio?

  • Jos sua ärsyttää monimutkaiset mielikuvamatkat; sellaista ei sun hengähdyshetkeen tuu
  • Jos sua ärsyttää meditaatioiden liian hidas tai nopea tahti; hengähdyshetki toteutetaan sulle sopivaan tahtiin
  • Jos sua ärsyttää tietynlainen tyyli tai kliseiset lausahdukset; niitä ei sun hengähdyshetkessä tarvitse olla
  • Jos sua ärsyttää pimputusmusiikki; sitä ei sun hengähdyshetkeen laiteta


Sun omassa pienessä hengähdyshetkessä sulla on kaikki valta päättää, millainen se on. Vaikka laitettais taustalle rokki soimaan, jos se sun mieltä rauhottaa paremmin ku pianon pimputus 😃


Tässä viestinpätkä mun asiakkaalta, jolle nimenomaan henkilökohtaisesti äänitetty harjoitus ahdistuksen lievittämiseen toimi, vaikka mikään muu siihen asti ei ollut toiminut:
"...Rupesin tekemään ruokaa ja laitoin rauhallista musiikkia ja sit kuuntelin samalla sen sun meditaation ja se kohta missä puhut siitä että mieti missä kohtaa kehoa se ahdistus on ja hengitä se pois tai anna valua se pois (en muista tarkkaan sanoja) on mulle oikeesti tositoimiva😍 mun loppupäivä meni niin paljon paremmin.. mua ei ahdistanu enää ajaa töihin mitä on siis oikeestaan jokapäivä nyt ollu🙈Ja siis tää oli niin siistiä koska mä en varmaan koskaan oo onnistunu kuuntelemaan mitään meditaatiota tai hengittelemään niin että siitä olis ollu apua jos oon ollu noin kovaa ahdistunu mitä olin koko aamun." 

Stressi, yliajattelu tai ahdistus voi monesti olla lamauttavaakin. Sitä yrittää tehdä kaikkea, mutta ei saa aikaiseksi mitään ja silloin kun saisi ottaa rennosti, niin siitäkään ei osaa nauttia.


Jos sitä pystyiskin nauttia vapaista hetkistä ja sais hyödyllistä aikaseksi silloin, kun on sen aika.


Oma pieni hengähdyshetki voisi olla siihen ratkaisu 🍀