Hengähdyshetki

- Hetki pysähtymiselle, rentoutumiselle ja itsensä ihmettelylle

Rentouttava hetki sinulle tai kaveri-/työporukallesi

Hengähdyshetki on rauhoittava irtiotto arjesta, jossa saat keskittyä oman mielesi ja kehosi hyvinvointiin. Voit ilmoittautua mukaan Vaasassa ja Tervajoella järjestettäviin hengähdyshetkiin yksin tai ystäväsi kanssa. 
Voit myös pyytää tarjousta yksityisestä Hengähdyshetkestä esimerkiksi kaveriporukalle, polttariporukalle tai työporukalle.
(Ensisijaisesti Vaasan alueella, mutta tarjousta voi pyytää myös muualle)

Rentoutumista

Hengähdyshetki on irtiotto arjen kiireistä ja pieni hetki vain itsellesi. Teemme lyhyitä hengitys- ja rentoutusharjoituksia.

Itseensä tutustumista

Hengähdyshetkissä on vaihteleva teema liittyen itsetuntemukseen. Kysymyksiin vastaillaan omassa rauhassa, mutta pohdintoihin saa myös avustusta.

Kehonhuoltoa

Päätämme hetken rentouttavaan kehonhuoltoon. Liikkeen kautta rentoutuminen voi olla monelle helpompaa kuin paikallaan makoilu ja mielen tyhjentäminen.


Kenelle Hengähdyshetki sopii?

 Sinulle, joka:

 • Kaipaat omaa aikaa
 • Olet kiireinen ja stressaantunut
 • Haluat hetkeksi karkuun arjen pyöritystä
 • Haluat pitää huolta mielestäsi ja kehostasi
 • Haluat tutustua itseesi paremmin
 • Haluat rauhoittua hetkeksi, mutta pysähtyminen on sinulle hankalaa

Mitä teemoja Hengähdyshetkessä käsitellään?

Vaihtoehtoja teemoille on loputtomasti ja sinun ryhmällesi sopivasta teemasta voimme päättää yhdessä. Tässä esimerkkejä siitä, mitä teemat voivat olla:

 • Kuka minä olen?
 • Unelmat
 • Arjen kuormituksen vähentäminen
 • Kiitollisuus
 • Löydä hyvä itsessäsi

Tulevat Hengähdyshetket:

Ei tiedossa seuraavia hengähdyshetkiä

Ryhmille/yrityksille:

Omalla porukalla Hengähdyshetkessä tai sen jälkeen saattaa syntyä myös paljon mielenkiintoisia keskusteluita, jolloin se ei ole vain tapa tutustua itseensä syvemmin, vaan samalla ihana mahdollisuus oppia tuntemaan ystäviään entistä paremmin!

Kesto ja sisältö voidaan suunnitella ryhmänne tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi.


Palautteita asiakkailta

"Tuntui ihanalta, häiriöttömältä lepohetkeltä ja kuitenkin kysymykset ja vastauksien miettiminen vei "omaa sisintä" eteenpäin. Katja, sinulla on ihanan rauhallinen ääni. Hetkien kesto oli hyvä, mutta tuntui monta kertaa että kumpa voisi jäädä tähän"

"Erittäin positiivinen kokemus ja tässä oikeasti pysähtyi miettimään omaan itseään. Superisti kiitoksia, fiilis on huippu!"

" Mahtava kun oli "pakko" pysähtyä miettimään omaa itseään. Asiat konkretisoituivat kun ne kirjoitti paperille. Jännä huomata roolien iso merkitys elämässä."

"Sopii hyvin kiireiselle, menevälle henkilölle. 3h meni tosi nopeasti eikä tuntunut puuduttavalta vaikka ennakkoluulo oli että 3h voisi olla hieman liian pitkä aika rauhoittua"

"Hengähdyshetki oli todella hyvä kokonaisuus. Hyviä kysymyksiä, jotka herättelivät ajatuksia ja johdattelivat viimeiseen kysymykseen. Hyvin aikaa vastata, ei ollut aikapainetta vastata kysymyksii.
Ohjaus oli rauhallista ja lempeää :)
Hyvä kokonaisuus rentoutuksineen ja kysymyksineen!"

"Ihanat rentoutukset ja juuri sopivasti aikaa ajatella. Kysymyksissä oli hyvä järjestys ja inspiraatiolistat olivat oikein toimivat. Sun persoona sopii tähän loistavasti, luot rauhaa ja inspiraatiota/positiivisuutta sun läsnäololla."

" Hengähdyshetkessä pystyi oikeasti pysähtyä ajattelemaan ja fiilistelemään rauhassa. Vapaa sana kysymysten välissä ja pieni höpöttely yhdessä oli mukavaa. Sun rauhallisuus, iloisuus ja avoimuus oli super hyvä ja auttoi rentoutumaan ja helpotti vastausten kirjoittamista. Älä muuta mitään! ♥️"

"Pisti totaalisesti ajattelemaan sitä, kuka on kaikkien titteleiden alla. Oli hyvä, kun pohdittiin sekä hyviä että huonoja puolia itsestä, joiden perusteella muodostui kokonaiskuva itsestä"

"Vielä monta päivää hengähdyshetken jälkeenkin on tullut jäätäviä oivalluksia itestä ja alkanu kyseenalaistamaan monia asioita, joita ei oo ennen edes huomannut"


Pysähtymistä, rentoutumista, omaa aikaa ja itseensä tutustumista